elbows

Spørsmål Book jeg har vært å se en hudlege om en sak jeg begynte å ha i 2002 (jeg er 30 år nå) – han diagnostisert det som kontakteksem. Mine symptomer er røde, følsom, ichy humper på min høyre albue (utenfor). Jeg får også dem på min venstre albue, men aldri så mye som høyre albue. De er alltid på samme sted. Jeg har vært på Clobitasol for et par år nå, og det ser ut til å hjelpe, men egentlig aldri blir kvitt det. Det kommer alltid tilbake. Det vil være en uke her og der hvor jeg ikke har noe. Hvis jeg ignorerte det, vil de røde nupper begynne å flette inn i hverandre. For første gang 4 måneder siden, utviklet jeg en kul på min venstre midtre knoke; den oppfører seg på samme måte.

Mens i NYC i begynnelsen av juli, så jeg en fyr på Metro som hadde samme ser ting, men mye verre. Det var over albuene og topper av hendene, men ingen andre steder som jeg kunne se.

Ingen synes å vite hva dette er, og det gjør egentlig ikke samsvarer med beskrivelsene for psoriasis, eksem, eller selv kontakt dermatitt (i hvert fall hva jeg har lest). Vennligst hjelp!

Svar

Vennligst ta noen bilder og sende dem til [email protected], med ordene JMC i faget; don 磘 glem å huske meg dine data.

Hvis du kan 磘, kan du gå et bord sertifisert hudlege, helst en på et universitet Teaching Hospital.

Uribe

Legg att eit svar