fremre plate disection uten fusjon eller pode

Spørsmål Book jeg hadde en RTA i oktober 2003, gikk til den lokale A & E og ble sendt hjem for å ta paracetamol for pisk snert, jeg hadde smerter i nakken i ryggen mellom skuldrene og i min korsryggen, hendene mine kriblet og svulmet, smerte utstrålt ned fra halsen min gjennom mine skuldre og ned armene mine selv mine fingre vondt. Jeg hadde også smerter fra min korsryggen gjennom min rumpeballe og ned min høyre ben. Etter mange besøk til fastlegen ble jeg henvist til en MR og min plate ble brokk i ryggmargen på C5,6 jeg hadde også en annen MRI på min korsryggen 18 måneder etter ulykken og ble fortalt at jeg hadde tre svulmende plate og lignende problemer der.

Jeg hadde min op oktober 2005 og siden dem mine symptomer har gradvis blitt verre, smertene er ofte uutholdelig i mine skuldre og hender, og min mobilitet er svært begrenset med smerter i korsryggen.

Jeg har nå blitt henvist til en neurologist.i lurt på hvordan han kan hjelpe meg.

mest frustrerende av alt er at mange av helsemyndigheter jeg har hatt befatning med handling som om de ikke tror deg.

Svar

Hi Adela-

Jeg er redd noe jeg kunne si til din mulige utfall ville være speculation– som ikke vil faktisk gjøre deg noe bra (det ville bare være en gjetning)

det jeg kan gjøre er å fortelle deg en ting helt: hvis du ikke føler at du blir godt behandlet, som jeg mener har betalt oppmerksomhet til, lyttet til forklarte – få en ny lege. Jeg er ikke sikker på hva begrensninger du har økonomisk eller med forsikring, men gjør hva du kan for å komme til en lege som du føler er troverdig. Det er ikke noe å ta lightly- og en god lege vil forstå det. Hvis du finner en dr du liker, kanskje nevrologen ?, spør ham om å anbefale someone- eller vice versa.

Leger se mange mennesker i smerte og noen ganger er det lett å glemme at de er individuals- det er min gjetning uansett- men det er ikke en unnskyldning for å forsømme din omsorg.

Beklager at jeg ikke kan fortelle deg mer om dine detaljer, men jeg håper du finner noen til å hjelpe deg, og i meantime- Good Luck

Leslie

Legg att eit svar